Derulați în sus

Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.colabr.io
Ph: +1.831.705.5448

Work Inquiries
work@ohio.colabr.io
Ph: +1.831.306.6725

Montaj si Service aer conditionat

Serviciile noastre

Montaj si Service aer conditionat

ETC ENERGY TERMOCLIMA CORPORATION SRL ESTE O firma specializata in vanzarea, montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat.

Montaj aparat aer conditionat

  • Unitatea interioara se monteaza la o distanta de 5-10 cm fata de tavan. Astfel aerul va oferi un flux uniform in incapere.
  • Montajul unitatii exterioare se va face in functie de recomandarile producatorului. De aceea, specialistii nostri te vor asigura ca acesta va fi pozitionat in locul ideal.
  • Lungimea traseului frigorific nu trebuie sa depaseasca 7ml, pentru ca randamentul aerului conditionat sa fie la capacitate maxima.
  • Furtunul de evacuare va fi asezat oblic fata de unitate si se va mentine perfect functional pe toata durata anului.

Mentenanta si Service aer conditionat

Daca aveti nevoie de reparatii – service pentru aparatele de aer conditionat , echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat .

Putem inlocui cu succes spliterele sau compresoarele uzate sau defecte, fara a fi nevoie sa renuntati la toata instalatia deja achizitionata.

Angajati nostri sunt autorizati AGFR Romania.

 

 

0
Centrale
montate
0
Piese
schimbate

Doriti sa colaboram?

Trimite-ne un mesaj si
iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Asiguram punerea in functiune a oricarui model de centrala termica pe gaz, mentenanta si service cu interventie in aceeasi zi.

Folosim cookie-uri pentru o mai buna experienta online.